HUMITATSTOPGIRONA

WWW.HUMITAT-STOP-GIRONA.COM

       

HUMITATSTOPGIRONA

WWW.HUMITAT-STOP-GIRONA.COM

       

EL MICRONITZADOR CAL-STOP

Vols eliminar la calç?

Elimina la calç de forma de nitiva, ràpida i econòmica en canonades i electrodemèstics per capil·laritat

EL MICRONITZADOR CAL-STOP

LA NOVA SOLUCIÓ REVOLUCIONÀRIA QUE ELIMINA DE FORMA DEFINITIVA, RÀPIDA I RADICALMENTE MÉS ECONÒMICA LA CALÇ EN LES CANONADES

 

Beneficis

Aconsegueix una aigua més suau, ajuda a la cocció d’aliments, rentat de roba, vaixella i higiene personal. Redueix el consum en descalcificadors i detergents en rentaplats i rentadores. Obté aigua saludable per a persones, animals i plantes.

Estalvia energia en ser més ràpida la cocció, la transferència de calor en els electrodomèstics. Les restes de les esquitxades de l’aigua en banys i dutxes es redueixen substancialment.
En ser l’aigua més suau i sense incrustacions en les canonades, la circulació és més fluida i millora la transferència de calor en radiadors. A l’eliminar les incrustacions evita que els bacteris proliferin a l’interior de les conduccions d’aigua.

Observacions importants

  • En un màxim de 90 dies aconsegueix una aigua més suau en el cas de les canonades que hagin acumulat les incrustacions de sals durant anys.

  • Durant els primers vint dies la cal que s’ha acumulat en l’interior de les canonades s’evacua cap a les sortides d’aigua. És recomanable netejar-les les tres primeres setmanes per evitar que s’obstrueixin les sortides.

  • Cal-Stop té una àmplia gamma d’equips que s’aplica des de canonades de 32mm fins a 250mm

  • Periòdicament s’haurà de revisar que els dos pilots estiguin encesos. El pilot vermell indica que arriba la tensió a l’aparell, i el pilot verd que s’està emetent i treballant correctament.

  • Les canonades poden ser de qualsevol material plàstic o metall

Més informació

Si necessites més informació contacta amb nosaltres, ens pots adjuntar una foto i et direm quina és la millor solució

Carrer Muralla, nº 12 17600 Figueres (Girona)

+34 678 323 938

972 539 098

info@niunagotames.com

El millor sistema per eliminar les humitats.
Si al cap d’1 any no està satisfet li retornem els seus diners
Estem convençuts de la qualitat d’aquest equip. Si, per qualsevol raó, després d’1 any i abans de 2 de funcionament no està satisfet, aplicarem la nostra garantia de satisfacció. Faci’ns arribar les seves dades a l’email info@humitat-stop-girona.com i li retornarem els diners. Descarregui’s la GARANTIA de 30 anys.
No assumeix cap risc!

© 2022 All Rights Reserved.

Cookies

Et podem ajudar?